Дитина — дзеркало родини; як у краплі води відбивається сонце, так у дітях відбивається моральна чистота матері і батька.В.О.Сухомлинський
Порада дня:
Порада

30/04/2024

Відбулися перші батьківські збори для майбутніх першокласників НУШ

Сьогодні відбулася зустріч з батьками майбутніх першокласників. Це особливий час для батьків, вчителів та маленьких учнів. У цей день мами відчувають хвилювання та невпевненість у тому, як краще підготувати своїх дітей до шкільного життя. Були присутні майбутній класний керівник, медсестра та практичний психолог закладу.
Класний керівник познайомилась з батьками, створивши партнерські відносини, які будуть сприяти успішному навчанню розвитку дітей.
Медсестра розповіла про особливості здорового способу життя для успішного навчання дітей, а також наголосила на важливості вакцинації та регулярних медичних оглядах.
Практичний психолог провела анкетування та поділилася корисними порадами щодо адаптації до нового освітнього середовища.











 

Немає коментарів:

Дописати коментар

День Європи

Фдешмоб- День Європи #thankyouEurope  #ДеньЄвропи #УкраїнаПонадУсе 🇪🇺🌍 Сьогодні ми відзначаємо День Європи, день, коли єдність та мир є н...