Дитина — дзеркало родини; як у краплі води відбивається сонце, так у дітях відбивається моральна чистота матері і батька.В.О.Сухомлинський
Порада дня:
Порада

30/04/2024

Фінал змагання "Найспортивніше село"

   Вітаємо учнів Дзензелівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та громаду з перемогою у змаганнях  " Найспортивніше село"! Дякуємо за організацію заходу ТОВ "Кищенці". Це велике досягнення для всієї громади, яке свідчить про активність, вміння співпрацювати та велику любов до спорту. Участь у таких змаганнях не лише сприяє підтримці здорового способу життя, а й зближує людей у селі, роблячи його сильнішим і щасливішим. Бажаємо учням школи та  мешканцям Дзензелівки подальших спортивних успіхів, нових перемог та натхнення до активності та здоровому способу життя!  За зайняте І місце нам подарували ДРОН, який ми передамо нашим односельчанину на ЗСУ! Нехай цей ДРОН стане ще одним кроком до зміцнення нашої країни та збереження миру!


          Відео "Найспортивніше село"

Відбулися перші батьківські збори для майбутніх першокласників НУШ

Сьогодні відбулася зустріч з батьками майбутніх першокласників. Це особливий час для батьків, вчителів та маленьких учнів. У цей день мами відчувають хвилювання та невпевненість у тому, як краще підготувати своїх дітей до шкільного життя. Були присутні майбутній класний керівник, медсестра та практичний психолог закладу.
Класний керівник познайомилась з батьками, створивши партнерські відносини, які будуть сприяти успішному навчанню розвитку дітей.
Медсестра розповіла про особливості здорового способу життя для успішного навчання дітей, а також наголосила на важливості вакцинації та регулярних медичних оглядах.
Практичний психолог провела анкетування та поділилася корисними порадами щодо адаптації до нового освітнього середовища.











 

День Європи

Фдешмоб- День Європи #thankyouEurope  #ДеньЄвропи #УкраїнаПонадУсе 🇪🇺🌍 Сьогодні ми відзначаємо День Європи, день, коли єдність та мир є н...